x

The Plan tillbaka efter 12 år – hör ny låt

The Plan tillbaka efter 12 år – hör ny låt

Theodor Jensen har återförenats med Mikael Furugärde och släpper idag på midsommarafton 22 juni sin comeback-singel Love Is All Around som The Plan. Det här The Plans första utgivning på tolv år.
 
7 september kommer ett nytt The Plan-album, döpt till From Worlds Away.
 
 
I ett pressmeddelande läser vi oss till att det är hög igenkänning och nya ljud från popbandet – som en period bestod enbart av grundaren och sångaren Theodor Jensen. Honom har vi senast sett i Henrik Berggrens liveband och har även ett förflutet i Broder Daniel. Mikael Furugärde var med i The Plan vid starten, hoppade av efter album nummer två och är nu tillbaka. Han är även författare. 
 
The Plans senaste album är Walk For Gold från 2006, men duon ser den kommande plattan mer som en uppföljare till sin självbetitlade debut från 2001.
 
 
– Inför att jag och Mikael började spela igen så var vi överens om att vi skulle vara lika grundliga och omutliga som vid inspelningen av debutskivan. I det avseendet – och med tanke på den tid det tagit – så är detta den sanna uppföljaren, säger Theodor Jensen i ett pressmeddelande.
 
På den kommande plattan medverkar även Titiyo (körsång), Stefan Sporsén (blås), Lars Malmros (trummor), Niklas Korsell (trummor) och Tove Leander (kör, stråkar).
 
Lyssna på den dagsfärska låten:
 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA