x

Dave Grohl konfronterad efter kritiken mot Carpool Karaoke

Dave Grohl konfronterad efter kritiken mot Carpool Karaoke

Dave Grohl har avslöjat att han blev konfronterad av James Corden efter att ha beskrivit sin medverkan i Carpool Karaoke som "uncomfortable."

Foo Fighters-frontmannen skapade rubriker förra året när han uttalade sig negativt efter bandets medverkan i programmet. Gitarristen Pat Smear var enig med Grohl och sa: "efter tre timmar i hans bil blev det mindre kul", det skriver The Huffington Post.

LÄS OCKSÅ: Paul McCartney + Carpool Karaoke = sant

Enligt tidningen har Dave Grohl nu avslöjat i en intervju med The Sun att han fick ett sms av programledaren James Corden efter sitt uttalande.

 – Jag fick ett sms från honom [dagen efter]. Där han skrev "vad fan, dude?", och jag bara: ”Oh my god, oh my god, oh my god!”

Artikeln fortsätter under videon.

LÄS OCKSÅ: NOFX nekas spela i USA efter kritiserat skämt

Grohl berättar vidare att han svarade på smset och förklarade vad han egentligen menat – att det var obekvämt att sitta i en bil och sjunga sina egna låtar.

 – Hade vi sjungit Queen-låtar eller Led Zeppelin-låtar eller The Beatles-låtar, hade det varit lugnt. Men att sitta där och sjunga sina egna låtar… det tyckte vi kändes konstigt.

LÄS OCKSÅ: Michael Jackson till Broadway

Han säger också att han fick dåligt samvete när det kom ut i pressen. Då det stod att Foo Fighters haft en förfärlig upplevelse, och att de hatat hela grejen.

 – Det gjorde vi inte. Han är en väldigt hygglig kille, sa Grohl till The Sun.

 

 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA