x

Bisarr händelse räddade livet på ett fan

Bisarr händelse räddade livet på ett fan

Vi har hört fans säga att musik och band räddat deras liv förr. Men frågan är om något band räddat en persons liv på samma sätt som metalcorebandet Every Time I Die

Häromdagen delade Every Time I Die's gitarrist Jordan Buckley med sig av en historia på twitter, där han berättar hur han räddat livet på ett fan – genom att ha spottat öl i hennes öga.

”Vill ni höra en galen historia?” började han. "En kvinna kom fram till mig och sa: 'Jag såg er för ett tag sedan, du spottade öl i luften och jag fick lite i ögat.' Jag bad om ursäkt. Sa att våra spelningar blir galna, man vet aldrig vad som kan hända. Jag försökte antagligen härma någon mycket coolare än mig själv…”

LÄS MER: Mansfria festivalen anmäld – av män

Han twittrade vidare: ”Hon sa att det hade fortsatt störa henne dagen efter, och att hon trodde hennes öga blivit infekterat så hon gick till läkaren. Jag bad om ursäkt flera gånger och förberedde mig på att bli stämd..."

"Så, hon gick till läkaren och gjorde en undersökning. Läkaren sa att hon inte hade någon ögoninfektion, hon hade en hjärntumör. Men de upptäckte den tidigt nog för att kunna operera bort den… Hon sa att den aldrig hade upptäckts om hon inte åkt in. Sen tackade hon mig för att ha räddat hennes liv.”

Buckley avslutade med: ”Poängen är… om du går på en ETID show, kan det rädda ditt liv.”

Klicka på tweeten här under för att läsa Jordan Buckley's story: 

LÄS OCKSÅ: Ny tung bokning till Way Out West


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA