x

Kommer Guns N' Roses släppa ny musik?

Kommer Guns N' Roses släppa ny musik?

Axl Rose utesluter inte att göra ny musik med den delvis klassiska originaluppsättningen av Guns N’ Roses.

I en intervju med Icland Magazine fick Axl Rose frågan om han övervägt att spela in ny musik med den nuvarande uppsättningen av Guns N’Roses.

”Just nu ligger fokus på turnén och spelningarna, men alla verkar komma överens så man vet aldrig”, svarade Axl Rose.

LÄS OCKSÅ: Gitarristen släpper soloalbum 

Rose pratade även om hur han och hans bandkollegor klarar av att leverera så energikrävande konserter kväll efter kväll, och vilka höjdpunkterna är:

”Alla vill bara göra sitt bästa för fansen, varandra och vårt crew”, sa han. ”Alla pushar varandra med sitt uppträdande och engagemang. Och höjdpunkterna är varje konsert, varje publik är annorlunda och ger en något nytt att minnas varje gång.”

Guns N’Roses startade sin Not In This Lifetime-turné i april 2016 med en klubbspelning i Hollywood, 

LÄS OCKSÅ: Trummisar smartare än genomsnittet

Turnéns klassiska line-up består av Axl Rose (sång), Slash (gitarr) och Duff McKagan (bas), uppbackade av gitarristen Richard Fortus, trummisen Frank Ferrer, keyboardisten Dizzy Reed och den nya andre-keyboardisten Melissa Reese.

Det senaste studioalbumet från Guns N’ Roses, Chinese Democracy släpptes 2008 och hade endast Axl Rose med från bandets klassiska line-up. Det senaste albumet som Rose, Slash och McKagan medverkade på tillsammans var The Spaghetti Incident?, 1993.

Kolla in Guns N' Roses video till November Rain – som nyligen blev den första 90-talsvideon med över en miljard visningar på Yotube


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA