x

Robyn är tillbaka

Robyn är tillbaka

Förra veckan skrev GAFFA att flera rykten pekade på att Robyn snart skulle släppa ny musik. Nu är ryktena bekräftade av Robyn själv.

Imorgon (1 augusti) släpper Robyn nya singeln ”Missing U”. Samtidigt har popstjärnan delat en kortfilm, som visar henne överraska flera fans på ”This Party Is Killing You” – en dansfest med Robyn-tema som anordnas på Brooklyn Bowl i New York. 

I den sju minuter långa videon, som går under titeln ”Missing U – A Message To My Fans”, pratar flera fans om sin stora idol Robyn, om hur hennes musik inspirerar och berör dem. Robyn överraskar sedan alla fans när hon dyker upp på festen som hålls i hennes ära och gör ett uppträdande.

LÄS OCKSÅ: Hör ny låt från Spiritualized från kommande album

Robyn berättar samtidigt i kortfilmen om vad den nya singeln handlar om: ”’Missing U’ är en låt om den där märkliga grejen som händer när folk försvinner, att det är som att de blir mer klara, och man ser dem överallt.” Hon avslutar med att säga att låten även är till hennes fans, att hon saknat dem. I videon kan du höra delar av den nya singeln.

Den 39-åriga svenska sångerskan albumdebuterade 1995 med Robyn Is Here . Sammanlagt har hon släppt sju album, det senaste Body Talk kom 2010. 

LÄS OCKSÅ: Gothikonerna kommer till Sverige

Förhoppningsvis får vi inte bara en singel utan ett helt album från Robyn i år. På Twitter svarade stjärnan ett fan att ett nytt album kommer se dagens ljus någon gång i år.

Se kortfilmen ”Missing U – A Message To My Fans” här:


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA