x

Efter överdosen – nu publicerar stjärnan ett öppet brev

Efter överdosen – nu publicerar stjärnan ett öppet brev

För två veckor sedan fördes popstjärnan Demi Lovato till sjukhus efter en överdos. Situationen var kritisk. 

Nu har popstjärnan valt att gå ut med ett öppet brev via Instagram och med en särskild riktning mot sina fans:

”Jag behöver nu tid att helas och fokusera på min nykterhet och vägen till återhämtning. Den kärlek som ni alla har visat mig kommer aldrig att glömmas och jag ser fram emot dagen när jag kan säga att jag kommit ut på andra sidan. Jag kommer att fortsätta kämpa”, skriver hon bland annat.

Artikeln fortsätter under låten.

I det känslosamma inlägget skriver hon även om hur hon genom åren fått tampas med ett beroende. Något som hon behandlade i den tidigare i år släppta Singeln Sober, som du hör här ovanför.

”Jag har alltid varit transparent kring mitt beroende. Vad jag har lärt mig är att denna sjukdom är inte något som försvinner eller bleknar över tid. Det är något som jag måste fortsätta besegra och det har jag inte gjort än”, skriver hon på Instagram.

Artikeln fortsätter under inlägget.

 

Demi Lovato är en amerikansk sångerska, låtskrivare och skådespelerska. Hon har medverkat i TV-serier som Barney & Friends och amerikanska versionen av As The Bell Rings. Lovato medverkar också i Disneys storfilmer Camp Rock och Camp Rock 2: The Final Jam, som bland andra Jonas Brothers har roller i. Hon har också gästspelat i TV-serierna Grey's Anatomy och Glee. Mellan 2012 och 2013 var hon en av jurymedlemmarna i The X Factor USA.

Stjärnan har genom åren hunnit med att släppa sex studioalbum.

MEST LÄST: 2 pensionärer flydde vårdhem för att gå på festival


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA