x

Popaganda presenterar ny unik scen

Popaganda presenterar ny unik scen

Popaganda har genom åren haft för avsikt att schemalägga spelningarna så att besökare aldrig ska behöva missa en enda konsert. Länge har festivalen klurat på hur de ska kunna addera en ny scen utan att inskränka på schemat. Resultat är årets nyhet – Pool Sessions. En flytande scen mitt i den stora poolen där konstsimmet har huserat tidigare år.
 
 
På Pool Sessions kommer två artister att spela, en per dag. Vilka artister det är avslöjas inte förrän samma dag, men Popaganda lägger i vanlig ordning ut några ledtrådar: En artist är albumdebutant som redan hunnit uppträda på Allsång på Skansen och den andra är  en Popaganda-favorit som uppträdde som soloartist på festivalen för första gången 2013.
 
– Det kommer bli något helt unikt med de två akterna och en flytande pool! Vi har älskat att ha konstsimmet som ett stående inslag i festivalen men det känns så kul att bygga ut scenupplägget, säger Johan Rosén, Popaganda i ett pressmeddelande.
 
 
Popaganda sker vid Eriksdalsbadet i Stockholm 31 augusti till 1 september och har sedan tidigare gjort klart med Veronica Maggio, First Aid Kit, Franz Ferdinand (UK), Tove Styrke, Caesars, Slowdive (UK), Little Dragon, Linnea Henriksson, Sarah Klang, Bipolar Sunshine, Jenny Wilson, Hanna Järver och Pale Honey.

Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA