x

Lämnade dottern för en konsert – riskerar 20 års fängelse

Lämnade dottern för en konsert – riskerar 20 års fängelse

Du har ett barn som är långt ifrån myndig ålder. Du är riktigt sugen på en metalkonsert som sker i en annan stad, men kan inte lösa med barnvakt. Vad gör du? De flesta hade förmodligen insett att det blir till att missa konserten – alternativt ta med ungen på en road trip – men paret John Guerrero, 48, och Virginia Yearnd, 39, var av en annan åsikt.

Enligt Houston Chronicle lämnade de Texas och sitt elva år gamla barn ensam hemma under några dagar för att ta sig hela vägen till Detroit, en bilfärd på 2 000 kilometer, för en konsert med industrimetal-veteranerna Godflesh (bilden).

MEST LÄST: Känd svensk skådis attackerade duo under konsert

Det var barnets faster som upptäckte att ynglingen var ensam hemma. Hon meddelade polisen som tog sig till huset och fann barnet försöka laga till en måltid.

Guerrero och Yearnd lämnade sitt barn under onsdagen förra veckan och greps i måndags, 27 augusti. Paret riskerar nu upp till 20 års fängelse. Enligt Detroit Metro Times ska Yearnd ha bett sin syster att kolla till deras dotter, men barnet hävdar att någon sån överenskommelse ej fanns.

MEST LÄST: Syrlig Morrissey-kommentar på The Radio Depts kommande singel


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA