x

Springsteens dotter köper svensk häst

Springsteens dotter köper svensk häst

Att heta Springsteen i efternamn kan minst sagt öppna upp en del dörrar här i livet. Men när USA:s ryttarlandslag skulle ta ut sin OS-trupp 2016, nej då räckte det faktiskt inte att vara Bruces dotter.

Jessica Springsteen hade siktat på att komma med i OS sedan tonåren. Hon hade köpt in en häst i världsklass och skulle troligtvis ha kommit med, men så gick hästen och skadade sig och allt var förgäves.

MEST LÄST: Morgonpasset delar Jimmie Åkesson-roast – och kommentarsfältet svämmar över

Nu har hon dock tagit nya tag och det med en svensk-kopplad häst. Aftonbladet rapporterar om att den hett eftertraktade svenskfödda SWB-valacken Vincent är såld till Bossens dotter.

– En sådan häst lämnar man inte bort hursomhelst. Den får ha en ordentlig prislapp på sig, säger den tidigare ägaren Lisen Bratt Fredricson till tidningen.

SENASTE: Splittras efter sexuella övergrepp-anklagelse

Vincent har varit väldigt framgångsrik som unghäst.

– Toppryttarna är ju alltid på jakt efter sådana hästar. Därför var Jessica Springsteen här och provade, och köpte honom sedan, säger Bratt Fredricsson som i nuläget har hand om över 50 hästar.

Om detta är ett steg mot succé återstår att se men vi vet ju sen tidigare att Bruce Springsteen har en förkärlek för vårt avlånga land, så kombinationen kan mycket väl vara lyckad.

LÄS OCKSÅ: Efter krisen – nu går festivalarrangören i konkurs


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA