x

First Aid Kit intar svenska arenor

First Aid Kit intar svenska arenor

För inte alls längesedan gjorde First Aid Kit en bejublad och gästspäckad konsert i Stockholm, under festivalen Popaganda. GAFFAs Simon Lundberg delade ut högsta betyg åt syskonduon som fortsätter sitt segertåg. Och nästa år ska några av Sveriges största arenor intas. 

RECENSION: FAK på Popaganda: "Hångel, fyrverkerier, politiska statements och oemotståndliga stämmor"

Idag avslöjare arrangören Luger att systrarna Söderberg gör sig redo för en kort arenasejour på hemmaplan. Globen och Malmö Arena är skådeplatserna där du kan ta del av duons magnifika stämmor.

– Med en imponerande och ständigt växande låtskatt, tusentals turnémil i ryggen och två överjordiska röster som tillsammans väver drömmar av renaste guld hör de hemma på de största av scener, skriver arrangören i ett pressmeddelande.

LÄS OCKSÅ: "Det blir Thåström varje år"

Artikeln fortsätter under videon.

SENASTE: Ghost-kopplat band med Sverigedatum

First Aid Kit släppte sitt senaste album, Ruins, tidigare i år. Detta följs inom kort upp med en EP: Tender Offerings. En skiva som sägs innehålla material som inte passade in i Ruins break-up-tema. Förmodligen får vi även ta del av det nya materialet när gruppen här framöver gör två stopp i Sverige. 26 januari väntar Ericsson Globe i Stockholm och 1 februari står de på Malmö Arenas scen. Biljettsläpp sker 14 september klockan 10.

LÄS OCKSÅ: 23 färska album du bör kolla in


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA