x

Rockstorheterna gör Sverige

Rockstorheterna gör Sverige

Det har gått två år sedan vi sist såg You Me At Six uppträda på svensk mark och om ett halvår är det dags igen. Med ny musik på gång beger sig det brittiska rockbandet ut på turné och Stockholm finns med på schemat.

Med låtar som Take On The World, Underdog och nysläppta singeln Back Again från kommande albumet VI har You Me At Six skapat sig ett namn långt utanför hemstaden Weybridge i engelska Surrey. Med influenser från band som Blink-182, Incubus och Thrice har bandet byggt upp en solid fanbase.

LÄS OCKSÅ: Ghost delar nyhet och nytt kapitel – se video

Gruppen kan titta tillbaka på över 600 000 sålda album världen över och haft fyra topp-5 album i UK, där Cavalier Youth från 2014 nådde förstaplatsen.

Artikeln fortsätter under videon.

LÄS OCKSÅ: Krunegårds kritik - ”Det fanns aldrig någon konflikt”

Kommande albumet VI, med release 5 oktober, har spelats in i Vada Studios i West Midlands, UK och rör sig mellan rock och upplyftande pop. Albumet är inspelat tillsammans med producenten Dan Austin och släpps via bandets egna etikett Underdog Records/AWAL.

I samband med albumreleasen beger sig bandet ut på en omfattande turné med start i Storbritannien under hösten. 22 januari 2019 är det Sveriges tur när You Me At Six landar i Sverige och gör en spelning på Fryshuset. Biljetter släpps fredag 14 september klockan 10.00 via LiveNation.se.

LÄS OCKSÅ: Mansfri festival = inga brott


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA