x

"Jag har förstått att det inte riktigt ligger i tiden att vara äkta"

"Jag har förstått att det inte riktigt ligger i tiden att vara äkta"

Tredje singeln från Markus Krunegårds senaste album var något så ovanligt som en duett. Hans första riktiga i egen regi som gästades av ingen annan är Miriam Bryant. Ett val som föll sig väldigt naturligt, låter han hälsa i en intervju med GAFFA.

– Det är inte så många som har en sån rak röst som hänger ihop med personen på ett vis, inga krusiduller utan bara rakt fram. Det tycker jag väldigt mycket om med hennes röst. Det finns många som sjunger väldigt bra, men det är som med snygga personer, det blir deras personlighet att de sjunger bra. Oj, vad mycket coola vibraton och snygga weilningar du kan göra, men vem är du!? Det är ju inte så snyggt med någon som är attraktiv och vet om det, det blir ju tvärtom. Och samma är det med röster.

Artikeln fortsätter under låten.

LÄS OCKSÅ: U2 hånade Jimmie Åkesson – nu svarar SD

Hur kommer det sig att detta är första duetten du har gjort?

– Det kanske har mycket att göra med att jag har så svårt för om det inte känns äkta, för mig är det viktigt. Jag har förstått att det inte riktigt ligger i tiden att vara äkta, men jag tycker att det är viktigt för mig för att jag ska kunna sjunga det. Då kanske det inte blir så mycket att det är någon annan som ska sjunga det. För då blir det mer utav att det där var ju då och det var såhär, det kan ingen annan sjunga, det är ju min känsla.

Läs en längre intervju med Markus Krunegård i GAFFAs oktobernummer

LÄS OCKSÅ: McCartney avslöjar: onanerade med Lennon


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA