x

MEST LÄST: McCartney avslöjar – onanerade med Lennon

MEST LÄST: McCartney avslöjar – onanerade med Lennon

Den gamle The Beatles-medlemmen Paul McCartney har på sista tiden visat upp en något mer frisläppt sida av sig själv, förra månaden släppte han den (antagligen) sexuellt anspelande låten Fuh You, och i en ny intervju med GQ berättar han om sina sexuella äventyr i unga dagar.

Till GQ berättar McCartney en historia som ger The Beatles-låten Come Together en helt ny innebörd. McCartney och John Lennon umgicks nämligen på ett lite speciellt sätt.

LÄS OCKSÅ: U2 hånade Jimmie Åkesson – nu svarar SD

– Vi satt alla i soffan och lampan var släckt, sedan var det någon som började onanera, så då gjorde vi andra också det, säger McCartney i intervjun.

Det var Lennon, McCartney och tre av Lennons vänner, minns han och berättar att de gav varandra lite hjälp på traven genom att dela med sig av sina eggande fantasier genom att ropa ut Brigitte Bardos namn. Grupponani var enligt McCartney inget återkommande moment, utan han beskriver det som en engångsgrej och ”oskyldigt skoj.”

LÄS OCKSÅ: Här är punkarnas första låt på 15 år

En annan intim Beatles-historia som är något mer välkänd är den om när bandet i början av karriären delade rum och den då 17-årige George Harrisson förlorade oskulden medan resten av bandet låg tysta och lyssnade, för att sedan applådera när akten var över.

McCartney kommenterar den historien i intervjun genom att säga att han ”tror den historien är sann”, och tillägger sen att han måste tänka efter när det gäller sådana Beatles-historier som nuförtiden blivit legendariska. 

LÄS OCKSÅ: Goth-pionjärerna släpper tidigare outgivet material


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA