x

Årets mest meningslösa återförening?

Årets mest meningslösa återförening?

2015 genomförde det amerikanska rockbandet Mötley Crüe en omfattande turné som många trodde var bandets avsked. Så var inte fallet, nu är glamrockarna på väg in i studion igen.

Under torsdagen avslöjade frontmannen Vince Neil nyheten på Twitter. ”Spännande nyheter! Jag går in i studion om ett par veckor med killarna för att spela in 4 helt nya Mötley Crüe-låtar!”, twittrade han och avslutade med ”Rock On!!”

Artikeln fortsätter under tweeten

LÄS MER: Se när stjärnan överraskar sitt virala fan

Efter massiv respons postade Neil ett par timmar senare ett klargörande: ”För er som inte förstod, ja ”killarna” betyder Mötley, vi sajnade ett kontrakt om att sluta turnera men splittrades aldrig, eller sa att vi inte skulle spela in ny musik igen.”

Trummisen Tommy Lee hintade om att något Mötley Crüe-relaterat var på gång när han för två veckor sedan postade en bild på honom, basisten Nikki Sixx och producenten Bob Rock i studion tillsammans.

LÄS MER: Stort bråk över artistsamarbete

Det spekuleras om att inspelningen av de nya låtarna har att göra med filmatiseringen av bandets memoarer The Dirt – Confessions Of The World’s Most Notorious Rock Band, som har premiär på Netflix, det är dock oklart när. 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA