x

Pojkbandsstjärnan åtalas för våldtäkt

Pojkbandsstjärnan åtalas för våldtäkt

Den tidigare pojkbandsstjärnan Oritse Williams har åtalats misstänkt för våldtäkt. Han misstänks tillsammans med en vän ha förgripit sig på ett fan, skriver The Sun.

Händelsen inträffade efter en spelning i brittiska Wolverhampton, december 2016. Två kvinnliga fans följde med den tidigare JLS-sångaren till ett hotellrum, efter en stund lämnade de hotellrummet men väl utanför insåg de att de lämnat sina jackor och väskor på rummet.

LÄS OCKSÅ: Årets mest meningslösa återförening

Det var när en av kvinnorna återvände till hotellrummet för att hämta de kvarglömda sakerna som övergreppet ska ha skett. Polis kallades till hotellet direkt efteråt för att ta upp en anmälan om våldtäkt och Williams greps på plats, säger en källa till The Sun.

Artistens management hävdar dock att han är oskyldig, i ett uttalande meddelar de att: ”Oritse förnekar anklagelserna. Det här är i polisens händer och det vore fullständigt fel av oss att kommentera vidare.”

LÄS OCKSÅ: Här överraskar stjärnan sitt virala fan

Oritse släpptes senare mot borgen 2016. Men nu har åklagaren beslutat att åtala den före detta pojkbandsstjärnan för våldtäkt, och hans vän för misshandel. En talesperson för polisen bekräftar åtalen, skriver The Sun.

Oritse Williams slog igenom i brittiska X Factor 2008 som en del av bandet JLS. Totalt har bandet sålt över tio miljoner album och toppade den brittiska singellistan fem gånger innan de splittrades 2013.

LÄS OCKSÅ: 10 dagsfärska album + en EP som du bör kolla in


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA