x

Zara Larssons lillasyster släpper ny musik imorgon

Zara Larssons lillasyster släpper ny musik imorgon

Lennixx är Zara Larssons lillasyster Hanna Larsson och hennes bästa vän Andrea Kallström. Imorgon släpper de ett sex spår långt mixtape med titeln Hapap och i framtiden kommer vi se mer av dessa två som tidigare gick under namnet Hanna & Andrea.

Just nu spelar de in ny musik på RMV Studios (i samarbete med Youtube Music där Zara Larsson gav sin studiotid till tjejerna). 

LÄS OCKSÅ: Biljettgigant avslöjad – så tjänar de på andrahandsmarknaden

Under hösten kommer de promota sin nya musik med en promo-tur till UK samt gigga på olika event i Sverige. 

Hanna Larsson och Andrea Kallström träffades för första gången när de var tio respektive tolv år på en dansskola i Stockholm. Deras gemensamma intresse för sång förde dem samman och en nära vänskap blommade fram ur duons fallenhet för att stå på scenen och att skapa musik. För tre år sedan släppte de sin debutsingel Always On My Mind via TEN Music Group.

MEST LÄST: Svensk festival lägger ner – trots publikrekord

Artikeln fortsätter under låten.

Deras kommande mixtape är en blandning av drömsk sovrumspoesi och toner som skapats under sena kvällar. Singeln Traded Up skrevs i LA och handlar om att vara glad att äntligen vara ute ur ett destruktivt förhållande vare sig det var med en vän eller partner.

– När vi skrev den så kom det från våra personliga upplevelser, men vi hade ändå tanken att inkludera flera olika historier – så att låten kan tolkas öppet. Som att, ”du tror du har det bättre nu, men du har ingen aning vad du hade” är en känsla många kan känna igen sig i och relatera till, säger de i ett pressmeddelande.

LÄS OCKSÅ: Nytt album från Robyn


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA