Vinn biljetter till hemlig Robyn-spelning

Vinn biljetter till hemlig Robyn-spelning

Den 26 oktober släpper Robyn äntligen sitt nya album Honey – åtta år efter succén med Body Talk. Dagen efter gör hon en hemlig spelning i Stockholmsområdet.

Resan tillbaka till scenen inleds med en hemlig spelning som hennes mest dedikerade fans får tillgång till genom att samarbeta via ett mobilspel. Ingen försäljning av biljetter kommer ske till den hemliga spelningen, utan enda sättet att säkra en plats är att delta i spelet, skriver Red Bull music i ett pressmeddelande.

LÄS OCKSÅ: Spotify lanserar DNA-baserade spellistor

Robyns filosofi är att främja samarbete, vänlighet och mänsklig kontakt. Genom att ladda ned appen, samla artefakter och interagera med andra fans kan du bli en av dom lyckliga som kniper en biljett till den hemliga spelningen.

Artefakter samlar man genom att dela med andra spelare, ta sig till fysiska platser, delta i popup-event eller att följa Robyns och Red Bulls sociala kanaler. Ladda ned appen, samarbeta och dela med dig så kommer du närmre en biljett. Appen finns tillgänglig för nedladdning globalt från idag, den 28 september och tävlingen pågår till den 21 oktober 2018. För att kunna delta i tävlingen måste du ha fyllt 18 år. 

LÄS OCKSÅ: Avicii sökte hjälp bara veckor före sin död

Lyssna på Robyns nya singel Honey, från det kommande albumet här: 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA