x

Stayhard släpper kollektion designad av 2 av världens främsta mode-inspiratörer

Stayhard släpper kollektion designad av 2 av världens främsta mode-inspiratörer

Stayhard släpper kollektionen MODERNIST, framtagen av två av världens främsta herrmode-inspiratörer kända för sin punkiga Savile Row-twist.

Artikeln fortsätter under bilden.

gallery_large

MODERNISM är ett brett koncept, snarare som en hel livsstil. Kollektionen fokuserar på ett genuint hantverk och utvecklandet av en egen stil snarare än trend, där kollektionen blandar traditionell engelsk skräddarkonst med en skandinavisk monokrom siluett.

– Som en del av vår dagliga stilinspiration har dessa gentlemän i skinn och kostym hjälpt oss utveckla den engelska looken rakt in i hjärtat för den skandinaviska smaken, säger Robert Axelsson, Marknadschef på Stayhard och fortsätter:

– Vi har valt att inte avslöja namnet på dessa två väldressade rebeller utan låta kollektionen tala för sig själv. Har man följt oss under våren och vidare vår lanseringsfest under Way Out West har man säkert en aning, men det lämnar vi till fantasin.

Artikeln fortsätter under bilden.

gallery_large

Kollektionen släpps 4 oktober, är limiterad och säljs endast på Stayhard. Kollektionen inkluderar det mesta för en uppdaterad höstgarderob: Skinnjackor, parkas, rock, och vidare hoodies, tröja, t-shirts, selvedge jeans samt diverse accessoarer, bland annat handsydda skor från Northamptonshire, England.

Priser från 149kr till 2799kr


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA