x

Post Malone tar sin första arenaturné till Sverige

Post Malone tar sin första arenaturné till Sverige

Post Malone är en av världens största artister just nu. Med miljarder (!) streams och utsålda konserter världen över åker rapparen ut på sin första stora arenaturné – där Ericsson Globe blir enda stoppet i Sverige.

Med albumet Beerbongs & Bentleys och världshits som Rockstar, Psycho och Better Now lär den kommande arenaturnén i Europa bli något alldeles speciellt.

Artikeln fortsätter under videon.

Debutalbumet Stoney har sålt platinum och ledde till att Post Malone blev "#1 Debut Hip-Hop Artist of 2016". Uppföljaren Beerbongs & Bentleys från 2018 landade direkt på förstaplatsen av Billboard Top 200 – och hade nio låtar på Top 20 of Hot 100, vilket också är ett rekord. Han hade också 14 låtar på Top 40 of Hot 100, även det ett rekord. Ett av många satta av Post Malone, redan nu.

LÄS OCKSÅ: Svensk musiktidning går i graven

– Att Post Malone är en av världens största artister råder det ingen tvekan om. Att han i vår kommer att spela på arenor som Manchester Arena, Ziggo Dome (Amsterdam), Mercedes-Benz Arena (Berlin), O2 Arena (London) och Ericsson Globe i Stockholm – är ett självklart nästa steg för Post Malone och hans nyskapande och genreöverskridande musik, skriver arrangören Live Nation i ett pressmeddelande.

Spelningen sker i Globen, fredag 1 mars. Biljetter släpps fredag 12 oktober kl. 10.00.

LÄS OCKSÅ: Kanye West har försvunnit helt från sociala medier


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA