x

Little Jinder efter hatstormen – "sista gången jag orkar vara med"

Little Jinder efter hatstormen – "sista gången jag orkar vara med"

Igår var Little Jinder återigen inbjuden till Filip och Fredriks nyhetsprogram Breaking News och reaktionerna lät inte vänta på sig. På Breaking News Instagram fylldes kommentarsfältet med hat och ilska. Många menade på att hon agerade oproffsigt, pinsamt och avbröt hela tiden. Nu tar popstjärnan till Instagram för att ge sin syn på saken.

– Sista gången jag orkar vara med i Breaking News! Vad ÄR det för störd publik? De efterblivna som blev över efter SD? Får så overkligt mycket hat varenda gång, skriver hon bland annat.

RECENSION: Om Little Jinders nya album: "Slutet på en epok"

Hon poängterar samtidigt att hon hade kul, att Breaking News i mångt och mycket handlar om att Filip och Fredrik pratar i mun och raljerar och att hon hade för avsikt att hänga med i den jargongen. Men så följer också hatet.

– Om man är där på de premisserna och försöker göra något roligt av det själv (FÖR TRO MIG att sitta i en half Emil Perssons humor half game show mode är inte aaaaashärligt om man försöker va seriös haha) så får man liksom en ENORM uppsjö av personangrepp på soc med på köpet. VEM ORKAR DET?

Hon avslutar med ett "hejdå" till Kanal 5:s publik, ett "hejdå" till Filip och Fredriks "(kill)fans" och kallar det hela för "antifeministernas sammankomst".

LÄS OCKSÅ: Little Jinder: “Det känns som att musikscenen tillhör äckliga människor”

 

 

 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA