x

Stjärnan hånas för sin nya musikvideo – och ger svar på tal

Stjärnan hånas för sin nya musikvideo – och ger svar på tal

Vanligtvis är det den 25-åriga popsångerskan Ariana Grande själv som är i centrum i sina glamorösa musikvideor, så som i senaste No Tears Left To Cry och God Is A Woman. Denna gång är det dock hennes sällskapsgris Piggy Small som är i fokus i videon till låten Breathin. I den lite över tre minuter långa videon ser vi den lilla grisen gå runt på sängen och nyfiket undersöka kameran.

17 augusti släppte Ariana Grande sitt fjärde studioalbum – Sweetener. Albumet fick fina ord och fyra stjärnor från GAFFA. Breathin, som handlar om ångest, är ett av spåren på plattan.

LÄS OCKSÅ: 2 amerikaner gör film om Broder Daniel

Videon kom ut igår och har redan fått flera tusen kommentarer och över 700 000 visningar. Flera fans lovprisar den annorlunda musikvideon med roliga kommentarer så som “All budget gick åt till God Is A Woman" och "Vem är regissören till den här videon?"

Flera fans har dock skrivit negativa kommentarer om videon, exempelvis “Den här eran är lat och ett skämt”, vilket fick Ariana Grande att gå till försvar. Detta skriver hon till svar på kommentaren:

“Den här eran är vacker för mig. Jag har varit genom helvetet och tillbaka igen och jag gör mitt bästa för att fortsätta. Jag tänkte att detta skulle få er att skratta medan ni väntar på den riktiga videon ̣– för jag tog en paus för att ta hand om mig själv en liten stund.”

LÄS OCKSÅ: Åskådaren ber Ariana Grande starta om låten så han kan filma

Ariana Grande går inte närmare in på vad som orsakade den tuffa perioden hon gått igenom. Hon drabbades dock nyligen av en svår förlust när hennes före detta pojkvänn Mac Miller omkom, 7 september. Dessutom blev hennes konsert i Manchester 22 maj förra året attackerad av terrorister och 23 personer dog.

Se musikvideon här nedanför:

LÄS OCKSÅ: Stjärnorna reagerar på bombattentatet i Manchester


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA