x

Tommy Körberg ger Tomas Ledin en riktig känga

Tommy Körberg ger Tomas Ledin en riktig känga

Igår kom ett nytt avsnitt av Emil Perssons Fördomspodden ut för magasinet Café, denna gång med Tommy Körberg som gäst. När ämnet Tomas Ledin kom upp gick han hårt åt sin kollega.

– Han är en enkel man med enkla behov. Och nu har han tagit paus, sägs det. Och det är väl välbehövligt för alla att försöka hitta sig själv. Han borde ta en liten lektion i svenska språket, tror jag. Det bara dräller av syftningsfel och konstigheter.

Körberg citerar också Ledins Text från Vingar av Stål:

– "Jag sitter här med stålar i brallan, det är rock'n'roll, vingar av stål.” Jag vet inte. Det är urusel diktning.

LÄS OCKSÅ: Musik- och vintersport-festivalen årtervänder och expanderar 

Körberg har tidigare uttryckt kommentarer angående Ledin som “det är något slags intellektuell pedofili” och “Han är ju av en sort som är så pinsam.” Körberg säger att han ångrar att han kallade Ledins texter för “intellektuell pedofili”, då folk bara läser ”pedofili”.

Tomas Ledin är högst aktuell just nu med höstturnén Skarpt Läge Deluxe och en musikalfilm baserad på sina låtar, En Del Av Mitt Hjärta

– Jag har ingen aning om varför, jag har varken hört eller läst vad han har sagt säger påhoppade Ledin till Expressen och fortsätter:

– Jag har ingen anledning att kommentera honom. Man kan tycka att det är konstigt, men det får stå för honom. Jag har inga kommentarer kring detta.

LÄS OCKSÅ: Dog efter misslyckat stunttrick


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA