x

Det stora Queen-bråket – nu avslöjas nya detaljer

Det stora Queen-bråket – nu avslöjas nya detaljer

Ryktet i Hollywood är att regissören Bryan Singer inte är särskilt lätt att samarbeta med. Inspelningen av nya Queen-filmen Bohemian Rhapsody verkar inte ha gått helt smärtfritt, som vi tidigare har rapporterat om. Och nu kommer Hollywood Reporter med fler uppgifter om vad som ska ha hänt. 

Tydligen har filmens regissör Singer och huvudrollsinnehavaren Malek inte kommit särskilt bra överens. Malek lämnade in klagomål till studion efter att regissören ska ha kastat någon sorts elektrisk utrustning när bråk utbröt.

Singer hade också varit frånvarande en period då han hävdade att han behövde flyga hem till USA (filmen spelades in i London) för att ha hand om  sin mamma. Han ska dock ha synts i Los Angeles under den här perioden och hans mor bor i New Jersey. Singer fick då till slut sparken från projektet, med bara veckor kvar av filmande.

LÄS OCKSÅ: Stjärnornas bästa halloween-utklädnader 

Han kommenterar själv filminspelningen: “Jag har ägnat över ett och ett halvt år av mitt liv och passion åt filmen Bohemian Rhapsody. Jag är också extremt stolt över slutprodukten. Det var en period på slutet när jag bad om tillåtelse att åka hem för att ta hand om en sjuk förälder. Detta påverkade också min egen hälsa. Jag tyckte vi kunde avsluta de sista dagarna i januari, men det tyckte inte studion. Diskussionen om bråken mellan mig och Rami Malek är helt enkelt överdriven. Vi hade några få kreativa skillnader som vi snabbt löste. Detta är normalt på en filminspelning och jag tror att verket talar för sig själv”.

20th Century Fox var tydligen tveksamma till att anställa Singer från början då han ofta dök upp sen och oförberedd till inspelningen av X-men: Apocalypse, 2016. Singer har också vid flera tillfällen anklagats för sexuella övergrepp.

Bohemian Rhapsody är en biografi över sångaren Freddie Mercurys liv, och han porträtteras av skådespelaren Rami Malek. Filmen hade biopremiär i Sverige 31e oktober. 

LÄS OCKSÅ: Punkband väckte oro på Pensionsmyndigheten 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA