x

Trump spelade Rihanna – R&B-stjärnan satte ner foten

Trump spelade Rihanna – R&B-stjärnan satte ner foten

Trump får i framtiden vinka adjö till låtar som We Found Love, Stay och Rude Boy. Rihanna vill nämligen förbjuda USA:s president att spela hennes musik på politiska arrangemang.

Det var långt ifrån glädjerop från Rihanna, när hon via twitter fick reda på att megahitetn Don’t Stop The Music, spelades på ett av Trumps rallies i staden Chattenooga, skriver dr.dk.

Det var Washingtons Posts politiska analytiker, Philip Rucker, som uppmärksammade popikonen om detta. I sin tweet skrev han:  

"Det har sagts en miljon gånger, men här är en gång till - Trumps rallies är inte likt något annat inom politik. Just nu spelas Rihannas Don’t Stop the Music i Chattanooga, medan han hjälpredor kastar ut gratis Trump-t-shirts i publiken, som på en fotbollsmatch. Alla älskar det”.

LÄS OCKSÅ: Trump "Nu tycker jag 25% mindre om Swifts musik"

Strax efter twittrade sångerskan:

"Inte länge till … Varken jag eller mitt folk vill någonsin vara på eller i närheten av ett av dessa tragiska rallies. Så tack för tipset Philip".

Enligt Billboard har popikonen nu frånsagt den amerikanske presidenten all användning av hennes musik.

Det är långt ifrån första gången Rihanna visar presidenten motstånd. Stjärnan har tackat nej till att spela nästa års Super Bowl på grund av politisk oenighet. Det är därför ingen hemlighet vem hon inte stöttar till det amerikanska mellanårsvalet idag. Rihanna är bara en av alla artister som har uttryckt att de inte vill bli associerade med Trump. Bland andra Adele, Pharrel Williams, The Rolling Stones, Neil Young och Taylor Swift.

LÄS OCKSÅ: Kanye West "Nu inser jag att jag blivit utnyttjad" 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA