x

Ace Frehleys Kiss-utspel väcker frågor

Ace Frehleys Kiss-utspel väcker frågor

Nästa år ger sig det legendariska bandet Kiss ut på avskedsturné (återigen). I en intervju med Loudwire säger originalmedlemmen Ace Frehley (Spaceman) att bandet inte kan göra en avskedsturné utan honom. Gitarristen var med och grundade bandet men har lämnat det två gånger.

Nu tycker han alltså att både han och Peter Criss borde vara med och säga farväl till fansen.“Allt handlar om pengar för de killarna och de är de första att erkänna det, speciellt Gene. När Doc McGee får ett samtal från en promoter och de säger, ‘Vi ger er dubbelt med pengar med Ace och Peter’, så kommer vi få samtalet.“

LÄS OCKSÅ: Komikern orkar inte "Rock All Nite" med Kiss

Men Frehley vill inte dela scenen med nuvarande gitarristen Tommy Thayer. “Om jag kommer tillbaka så ska jag ta tillbaka min tron, annars kommer jag inte tillbaka. Han fortsätter, “Många fans säger att om jag inte är med på turnén så kommer de inte gå. Det gör nog Gene och Paul lite nervösa ...”

Kiss spelar i alla fall på Sweden Rock 7:e juni nästa sommar, med eller utan Ace Frehley och Peter Criss återstår att se.

LÄS OCKSÅ: Hjälp Ebbot – belöning utlovas


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA