x

Beckham kommenterar Spice Girls comeback

Beckham kommenterar Spice Girls comeback

I veckan kom den stora nyheten att Spice Girls återförenas, dock utan den svartklädda, mystiska Posh Spice (Victoria Beckham.) Anledningen ska ha varit att fru Beckham är upptagen med arbetet kring sitt modemärke.

Om valet att beror på Beckhams nya liv som designer, om hon bara tröttnat på att stå på scen eller om det handlar om något helt annat, är inte helt klart – men utifrån hennes senaste Instagram-post att döma, är det iallafall inte några problem i vänskapen mellan henne och Baby, Sporty, Ginger och Scary Spice.

LÄS OCKSÅ: Första artistsläppet till Åre Session 2019

”Jag kommer inte stå på scenen med mina tjejer igen men att vara med i Spice Girls har varit en enormt viktig del av mitt liv och jag önskar dem all kärlek och glädje inför deras kommande turné. Jag vet att de kommer göra en fantastisk show och alla fantastiska fans, gamla som nya kommer få en underbar upplevelse”, skrev Beckham på instagram.

Artikeln fortsätter under bilden.

LÄS OCKSÅ: Se ny BD-dokumentär tillsammans med Henrik Berggren

Beckham avslutar med hashtaggen #friendshipneverends – som förutom att avskriva ryktena om en krackelerad vänskap refererar till gruppens jättehit Wannabe, från debutalbumet Spice (1996).

Trots att Spice Girls comeback inte blir fulltalig har nyheten tagits emot positivt, många fans och kändisar bland annat Adele hyllar nyheten. I dagsläget finns bara info om turnédatum i Storbritannien, men vi håller såklart tummarna att gruppen tar sin girl power även till Sverige.

LÄS OCKSÅ: V 45 – hör veckans bästa låtar


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA