x

Little Jinder lanserar turné-podcast

Little Jinder lanserar turné-podcast

Torsdag morgon 02.22 klippte Little Jinder fortfarande premiäravsnittet av podden Living The dream och poddportalens uppladdningsfönster hann stängas. En dag försenad är den dock här. Följ med bakom kulisserna på Jinders Hejdå-turné och hör samtal om allt mellan himmel och jord, artister emellan.

LÄS OCKSÅ: Se klassiska skivomslag – med en twist

Livet som artist är ibland stökigt. Premiäravsnittet av Little Jinders podcast Living The Dream var först tänkt att gästas av en icke nämnd duo som tyvärr var för bakis för att orka. Inspelningen ställdes in och istället fick Jonas Lundqvist rycka in och blir nu först ut att träffa Josefine.

– Jag tänker använda podden som en radiodagbok så den lär väl bli som mitt liv i övrigt och det är ju inte svagt material direkt, säger Josefine Jinder i ett pressmeddelande.

LÄS OCKSÅ: Ariana Grandes nya singel blev ny meme-trend

I podden får vi även följa med bakom kulisserna under Jinders Hejdå-turné och höra om hur det går för henne att spara till drömmen om att fira sin 31-årsdag på Jamaica. 

– Jag har fått höra sen poddtidernas begynnelse att jag borde ha en podd, så det känns ju jättelägligt att komma så här tio år efter och starta en faktiskt. Stolt att jag kom till skott och samtidigt kanske får åka på semester för första gången i mitt liv också! Äkta win-win, säger Josefine.

Podden finns från och med nu på Acast.

LÄS OCKSÅ: Beckham kommenterar Spice Girls comeback


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA