x

Lyssna på ny musik signerad Jocke Berg

Lyssna på ny musik signerad Jocke Berg

I början på året spekulerades det om ett samarbete mellan två av Sveriges mest begåvade musiker, den före detta Kent-sångaren Jocke Berg och Avicii. På grund av tragiska omständigheter blev det inte så, då Avicii sorgligt nog gick bort kort därefter.

Ryktena då byggde på ett Instagram-inlägg från den brittiske låtskrivaren och producenten Joe Janiak (Tove Lo, Britney Spears, Ellie Goulding, med flera) Janiak publicerade en bild där han skrev ”Fun few days making tunes with Avicii”, och gjorde även en shoutout till Jocke Berg.

LÄS OCKSÅ: Rod Stewart till Sverige för arenaspelning

Men nu verkar det som att samarbetet då kanske inte var menat att släppas av Avicii. I onsdags publicerade Joe Janiak ett nytt inlägg på Instagram där han berättar att han släpper en ny singel under eget namn imorgon (fredag), skriven tillsammans med ingen mindre än just Jocke Berg. Och dessutom Björn Yttling från Peter Bjorn & John.

Artikeln fortsätter under bilden.

 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MY NEXT SINGLE ‘HEAVEN KNOWS’ IS OUT THIS FRIDAY!! Written by Me, Jocke Berg (Kent) & Bjorn Yttling (Peter Bjorn & John), Produced by Myself I love this song, I hope you will too

Ett inlägg delat av Joe Janiak (@joejaniak)

Även redan i juni hintade Janiak om samarbetet med Berg, då han publicerade en bild på honom och ex-kentaren och skrev: ”Jag har spenderat den bästa delen av ett decennium med att jobba mot det här. Idag i Stockholm gjorde vi något magiskt som kommer dela med mig av så småningom. Det här är början på ett nytt kapitel.”

LÄS OCKSÅ: Legendarisk Kent-kopplad klubb blir bok

Artikeln fortsätter under bilden.

Joe Janiak är mest känd för att ha skrivit låtar åt bland andra Britney Spears, Tove Lo, Ellie Goulding och Take That. Men nu jobbar alltså Janiak på sin egen musik.

Angående den kommande singeln skriver Janiak att han älskar låten och hoppas följarna också kommer göra det. 

Kanske är detta en liten tröst för Kentfans, då bandet la ner 2016. Förhoppningsvis kan vi vänta oss fler spännande projekt från Jocke Berg i framtiden.

Lyssna på den nya och Jocke Berg-signerade låten här:

LÄS OCKSÅ: Kleerup dömd för hot mot ex-flickvän


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA