x

Bob Hund kapar GAFFAs omslag

Bob Hund kapar GAFFAs omslag

Omslag: Tom Jerry Boman (och Martin Kann).

Musiktidningen GAFFAs sista nummer för 2018 bär på en stor Bob Hund-special. På omslaget hittar vi gruppens frontman, Thomas Öberg, som stjärngosse med ett tomtebloss i munnen. Hans välkända kona har alltså bytts ut mot en julstrut.

Omslaget fotades av mångsysslaren Tom Jerry Boman och även Bob Hunds “sjunde medlem”, formgivaren Martin Kann, har lagt sin touch på det hela. Det är nämligen han som ligger bakom strecken över GAFFA-loggan samt det välkända Bob Hund-typsnittet.

– Förslaget att stryka över loggan i någon sorts take over-stil kom från Bob Hund och Martin Kann, säger GAFFAs chefredaktör Daniel Horn och fortsätter:

– Det presenterades som “mycket Bob Hundigt” och jag nappade direkt.

LÄS OCKSÅ: Idag är det No Music Day – men vad innebär det?

På frågan om hur upplevelsen var att fota Bob Hund svarar Tom Jerry Boman (något kufiskt):

– Fan-tastiskt! Lite jobbigt med följande konversation var det: ”Ska vi ta en bild? NÄ!”. Förövrigt stal de mitt hjärta.

GAFFAs decembernummer är ute 30 november och förutom en stor Bob Hund-special innehåller det även en rad andra intervjuer, skivrecensioner, livetips, årets bästa album och årets bästa låtar.

Du kan smygläsa det redan 28 november då vi har releasefest på Folk i Göteborg. Det lockas med gratis glögg, fiskedamm (med finfina Bob Hund-gåvor) och ett DJ-set av två Bob Hund-medlemmar! Till eventet.

LÄS OCKSÅ: Sweden Rock Festival presenterar storheter


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA