x

Phil Collins till Sverige

Phil Collins till Sverige

Med listettor, över 100 miljoner sålda skivor över hela världen och låtar som agerat soundtrack till miljontals människors liv är Phil Collins en levande legend. Nu står det klart att Phil Collins åker ut på en Europaturné under namnet Still Not Dead Yet och besöker Stockholm den 12 juni 2019.

”Jag trodde att jag skulle gå i pension. Men tack vare mina fans, familj och stöd från några extraordinära artister har jag återupptäckt min passion för musik och att uppträda. Det är dags att göra det igen, jag är förväntansfull. Det känns rätt”, säger Collins i ett pressmeddelande.

LÄS OCKSÅ: Ny klubbfestival i Stockholm 

Phil Collins är en av sin generations mest framgångsrika artister, med fler Topp-40-singlar på Englandslistan än någon annan artist under hela 80-talet. Phil Collins slog först igenom som trummis, sen som frontman i Genesis för att sedan göra sin solodebut 1981 med albumet Face Value, med monsterhitten In The Air Tonight.

Den 12 juni besöker Collins Stockholm. Spelställe meddelas 3 december och biljetter släpps torsdagen den 6 december via Live Nation.

LÄS OCKSÅ: Hyllade akter gör konsert till förmån för musikhjälpen


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA