x

Coldplay ryktas släppa ny musik idag – under annat namn

Coldplay ryktas släppa ny musik idag – under annat namn

Det florerar just nu åtskilliga rykten som pekar i riktningen att den brittiska supergruppen Coldplay ger ut ny musik senare idag, dock under ett annat bandnamn, skriver NME

Parlophone Records offentliggjorde igår en sprillans ny värvning och presenterade världen för bandet Los Unidades via ett Twitter-inlägg. Dock har flera följare upptäckt en lång rad likheter mellan Los Unidades och Parlophone Records största namn Coldplay.

I inlägget, som Coldplay inte att förglömma har gillat, offentliggörs en affisch av de fyra medlemmarna från Los Unidades, som på ett mystiskt sätt påminner ofattbart mycket om Chris Martin och kompani. Fans har också lagt märke till att det längst ner till höger på affischen står skrivet ‘Y02LPAC81ODL’ – ett anagram för ‘COLDPLAY2018’.

Artikeln fortsätter under Tweeten. 

LÄS OCKSÅ: Är Håkan Hellström tillbaka med ny musik? 

"Parlophone Records är glada att kunna presentera vår nya signing, Los Unidades”, skriver företaget på Twitter.

Ett fankonto på Twitter dedikerat till Coldplay, "ColdplayXtra", har samtidigt forskat i saken ytterligare och snappat upp en varumärkesregistrering som avslöjar att innehavarna till Los Unidades helt riktigt är Chris Martin, Jon Buckland, Guy Berryman och Will Champion, som tillsammans utgör Coldplay.

LÄS OCKSÅ: Whitesnake till Sverige

LÄS OCKSÅ: Det märkligaste uttalandet om ett band-uppbrott någonsin? 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA