x

Celine Dion anklagas för satanism

Celine Dion anklagas för satanism

Celine Dion har samarbetat med barnklädmärket NUNUNU och släppt sin egen kollektion som kallas CELINUNUNU, meddelar Montreal Gazette. Hon satsar på att göra könsneutrala barnkläder i svart och vitt med olika mönster såsom stjärnor, plus-tecken och döskallar.

Detta gillade dock inte amerikanska exorcisten Monsignor John Esseff som har pratat om klädkollektionen med National Catholic Register. Han påstår att den är satanistisk, då han menar på att radera genusskillnader är djävulens verk.

– Jag vet inte ens hur många kön det sägs finnas nu, men det är bara två som Gud har skapat. Men att säga att det inte är någon skillnad är satanistiskt. Det här är definitivt satanistiskt. Personerna bakom influerar barn till oordning.

LÄS OCKSÅ: Så hör du Håkan Hellströms nya singel redan nu

Han fortsätter:

– Djävulen är en lögnare och det är enorma lögner som berättas. Det här görs på grund av pengar, och det kommer en splittring ur det här – djävulens verk.

Även Sophie Durocher, skribent för Journal de Montréal, kritiserar kollektionen. Hon menar på att det är opassande att ha döskallar på barnkläder. Hon skriver att hon inte skulle sätta en symbol för döden på en nyfödd. 

LÄS OCKSÅ: 18 nya namn till Roskilde

I och med kollektionen har en reklam-video släppts där den kanadensiska sångerskan smyger sig in på en neonatal sjukhusavdelning där spädbarn ligger uppdelade i könsstereotypiska blåa och rosa kläder. Dion blåser något svart diamantpulver på barnen och de får en “makeover” med hennes nya könsneutrala kläder.

Dion har ännu inte uppmärksammat anklagelserna men i videon säger hon att “riktningen kommer alltid vara deras att välja” om barnen. På NUNUNU:s hemsida skriver de: "inspirera dina barn att vara fria och hitta sin egen individualitet genom kläder."

LÄS OCKSÅ: Superstjärnan teasar ny musik

Se promo-videon här: 

LÄS OCKSÅ: Ghosträttegången kan tas om – på grund av Frimurarorden


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA