x

Hör Silvana Imams nya låt

Hör Silvana Imams nya låt

I februari släpper Silvana Imam sitt efterlängtade andra album Helig Moder, och idag kablar hon ut första singeln från det kommande albumet – Jag Ser Ljuset.

”Jag hörde beatet och började nynna ’jag ser ljuset ser ljuset där i slutet i slutet’ och ville bygga en hel värld runt de orden. Det var de lyckligaste raderna jag någonsin skrivit. Och de sorgligaste. Det här är sprickan i mörkret och ljuset i slutet som inte är slutet, utan en början. Det här är livet och döden och känslor som ryms däremellan”, berättar Silvana om den nya låten. 

Artikeln fortsätter under låten.

LÄS OCKSÅ: Är det här låtarna på Håkans kommande album? 

2016 kom Silvana Imams hyllade debutalbum Naturkraft. Det kommande albumet, Helig Moder, var till en början tänkt att släppas tidigare i år men under en spelning i somras meddelade Silvana andra planer.

– Från och med nu kommer jag bara köra Helig Moder på turnén och sedan kommer jag inte att släppa den. Jag är independent, jag gör precis som jag vill och jag kommer inte att gå efter skivbolagens regler. Jag vill uppleva Helig Moder tillsammans med er som är här, det är det här som betyder något för mig, sa hon från scenen på Brännbollsyran. 

Men till fansens glädje har Silvana ändrat sig igen och releasedatum för albumet är nu 15 februari.

LÄS OCKSÅ: Céline Dion anklagas för satanism 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA