x

En förbannelse sägs ligga över Axl Rose

En förbannelse sägs ligga över Axl Rose

Guns N’ Roses tidigare manager Doug Goldstein tog i veckan till Twitter för att uttrycka sitt missnöje över att han inte tackas i bandets nya jubileumsbox, och kom samtidigt med ett mycket märkligt "avslöjande".

"Ni skämtar! Niven (Alan Niven reds.anm) var med GNR i tre år och anlitade en djävuls-specialist för att kasta en förbannelse över Axl och mig. Jag var med Axl i 17 år och mer än fördubblade bandets royalties. Niven tackas i den nya boxen, men INGET om mig. WOW”, twittrade Goldstein.

Artikeln fortsätter under tweeten. 

LÄS OCKSÅ: Håkan får kritik för nya skivomslaget

Ett fan svarade på Goldsteins tweet genom att skriva:

”Jag har aldrig litat på vissa människor runt Axl! Beröm & respekt till dig Doug! En djävuls-specialist det är galet och så elakt! Jag är kristen och har en väldigt god vän som är kristen och även astrolog, hon sa till för mig längesen att Axl behöver vakna upp.”

Varpå Goldstein svarade: ”Jag är också kristen, Sean! Tack.” Och gav ingen vidare förklaring till djävuls-kommentaren ... 

LÄS OCKSÅ: Celine Dion anklagas för satanism 

Den tidigare managern Alan Niven (som påstås ha anlitat en ”djävuls-specialist”), har i en tidigare intervju kritiserat Axl Rose – och nämnde just djävulen, skriver Alternative Nation.

”Jag blir väldigt besviken när jag ser att Axl spelar i AC/DC och springer runt under ett par djävulshorn.”… ”Det finns en gammal regel jag alltid försöker följa: ’Försvara aldrig djävulen’”, sa Niven i intervjun.

LÄS OCKSÅ: Ghosträttegången kan tas om – på grund av Frimurarorden


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA