x

Robyn gör stor Sverigespelning

Robyn gör stor Sverigespelning

Robyn kommer hem till Stockholm för en stor kväll. Hennes största hittills. Det firas tillsammans med vänner, artister och fans – "en sommarkväll vi sent kommer glömma", som ett pressmeddelande låter hälsa.

Spelningen sker på Sjöhistoriska 17 augusti och blir Robyns enda konsert i Sverige nästa sommar. Den legendariska konsertmarken har sedan tidigare huserat giganter som Nirvana, Neil Young och Oasis återupplivades förra året för en ny generation rockstjärnor med Post Malone i spetsen.

– Nästa år är det dags att välkomna vår alldeles egna världsstjärna Robyn, inte bara för sin största spelning hittills utan också den största som Sjöhistoriska skådat, skriver arrangören vidare.

LÄS OCKSÅ: 18 färska skivor du bör kolla in

De två aptitretarna i februari sålde slut på nolltid, ett Madison Square Garden-gig sker inom några timmar och i London sattes det in en andra kväll på legendariska Alexandra Palace. Nu är det dags för Stockholm.

Biljetter släpps till försäljning onsdag 5 december klockan 10.00.

Robyns senaste album, Honey, kom ut i slutet av oktober och har hyllats världen över, inklusive av oss på GAFFA. Vår recensent Simon Lundberg delade ut toppbetyg och sammanfattade det hela med att Robyn "hittar sin plats bland smutsig house och kommersiell pop".

GUIDE: Här är decembers konsertmåsten


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA