x

Laleh släpper nytt album och åker på stor turné

Laleh släpper nytt album och åker på stor turné

Nästa sommar åker Laleh på en omfattande Skandinavien-turné med flera stopp i Sverige. Och i vår släpper hon även en ny skiva, där första singeln kommer redan i januari. Titeln på Lalehs kommande album är fortfarande hemligt, men den nya singeln går under namnet Tack Förlåt.

2016 släppte Laleh sitt senaste kritikerrosade album Kristaller, och året därpå tilldelades hon två grammis i kategorierna ”Årets producent” och ”Årets pop”.

LÄS OCKSÅ: Robyn gör stor Sverigespelning

"Nu vill jag verkligen ha roligt! Det känns kul att börja nya året med första singeln Tack förlåt, jag har jobbat med den nya skivan i över två år, några låtar ännu längre så jag har verkligen hunnit vänta och längta efter att få spela live och saknat publiken, alla kreativa man jobbar med, musiker och allt kul med bild och ljus kring konserterna! Den här skivan kommer kanske bli en av de starkaste skivor jag gjort med mycket variation vilket är ännu roligare när man spelar live!”, berättar Laleh i ett pressmeddelande.

Senast vi fick se Laleh var bl.a på ett utsålt och fullspäckat Ericsson Globe och flertalet arenor över hela Sverige följt av en sommarturné 2017 då hon utöver festivalspelningar gjorde sju stora utomhuskonserter.

Den här sommarturnén startar i juni 2019, första datumen och information om biljetter kommer släpps 10 december via Live Nation. 

LÄS OCKSÅ: Trist besked för Håkan Hellström-fansen 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA