x

Bob Hund bjuder in publiken att delta i albuminspelning

Bob Hund bjuder in publiken att delta i albuminspelning

Helgen som gick var inte vilken helg som helst, utan helgen v. 48. Ett i Bob Hund-sammanhang klassiskt datum. Bandet intog lördag och söndag Debaser Strand i Stockholm för dubbla konsertkvällar som också blev avrundning för deras jubileumsår.

Men Bob Hund sover som bekant aldrig. Redan i februari är bandet tillbaka för två nya konserter i Stockholm. Den här gången av lite annorlunda natur. 1-2 februari flyttar de in på Orionteatern för två specialkonserter som också fungerar som ett led i inspelningen av ny musik. 

LÄS OCKSÅ: Robyn gör stor Sverigespelning

Bob Hund är nämligen i slutfasen av arbetet med att färdigställa sitt nya album som fått namnet 0-100 och som kommer att släppas i vår. Delar av albumet spelas in på Orionteatern där publiken bjuds in att delta i den kreativa processen. 

– Vi brukar ofta tycka att våra låtar är bättre live ett år efter att de kommit ut, så vi tänkte lura oss själva och hoppas att det vi kommer vara är där redan då, säger bandets gitarrist Conny Nimmersjö i ett pressmeddelande.

LÄS OCKSÅ: Bob Hund spelar in nytt album – "vi har suttit och skrattat tillsammans"

Utöver interaktiva elementet kommer kvällarna även bjuda på gästartister. Det blir alltså något helt annat än en vanliga Bob Hund-konserter, om det nu finns något sådant. Två kvällar som bara händer där och då, men som kommer leva vidare som delar av Bob Hund nionde album.

P.S. Missa inte senaste numret av GAFFA, där vi dedikerar hela 17 sidor till Bob Hund!

LÄS OCKSÅ: Håkan får kritik för nya skivomslaget 

 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA