x

Världsstjärnan intar svensk festival

Världsstjärnan intar svensk festival

I sommar är det dags för den femte upplagan av festivalen Sensommar. Idag presenteras den första akten. 

– När vi startade festivalen 2015 hade vi nog bara kunnat drömma om det här, men den 5-6 juli 2019 blir det verklighet. Världens största DJ, Martin Garrix kommer till Sundsvall och Sensommar för sin enda Sverigespelning 2019, säger Dino Vulic, festivalchef, Sensommar.

LÄS OCKSÅ: Anderson .Paak till Sverige

Martin Garrix har etablerat sig som en gigant i både den elektroniska- och popvärlden de senaste åren. Om 2013 var hans genombrottsår så var 2016 året då han befäste sin ställning i den breda musikvärlden. Synergin mellan hans otroliga studioarbete och explosiva energi under hans liveshower går inte att förneka och tagit honom till plats #1 på DJ Mag:s Top 100 tre år i rad. Han spelar vanligtvis på de största festivalerna i världen såsom Coachella, Lollapalooza, Ultra Music Festival och Tomorrowland.

– Jag ser fram emot att komma tillbaka till Sverige och köra min enda Sverigespelning på Sensommar! Festival i Sundsvall. Den svenska publiken är alltid fantastisk och jag kan inte vänta tills jag får träffa publiken där, säger Martin Garrix i ett pressmeddelande.

Sensommar går av stapeln 5-6 juli i Sundsvall. Förra sommarens festival blev den största hittills. 14 000 besökare lockades till Sundsvall och fick marken under Idrottsparken att gunga när artister som Icona Pop, Hov1, Alesso och Alan Walker intog scenen. 

LÄS OCKSÅ: Timbuktu stämmer Sverigedemokraterna 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA