x

GAFFA-Priset – rösta på dina favoriter här

GAFFA-Priset – rösta på dina favoriter här

Förra året knep storheter som Zara Larsson, Icona Pop, Björk, Håkan Hellström, Miriam Bryant, Silvana Imam och Arch Enemy hem GAFFA-Priser.

Vilka har då stått för de bästa prestationerna under musikåret 2018?

För att utse årets vinnare av GAFFA-Priset behöver vi er hjälp, kära läsare. Därför uppmanar vi er alla att gå in på gaffa.se/priset och rösta. (OBS! När du har bockat i dina val är du klar. Du behöver alltså INTE trycka på nån bekräfta-knapp).

Glöm inte att du kan klicka i hela 3 akter per kategori och att du inte behöver rösta i alla kategorier.

Rösta till och med den 14 januari på gaffa.se/priset

OBS! Loggar du in via ditt Facebook-konto kommer du få en "varning". Detta är på grund av att GAFFA:s hemsida är en http- och inte https-adress. Vi vill bara klargöra att det inte är någon fara för din nätsäkerhet, men kommer justeras när vi byter servrar. 

Många har reagerat på att varje kategori bär på många kandidater. Det beror helt enkelt på att GAFFA-Priset är läsarens pris. Vi har alltså ingen jury som väljer ut vilka ni ska rösta på. Däremot sker givetvis ett urval och det baseras på vad landets kritiker har uppskattat, vad som streamats mest och vad vi på GAFFA har uppmärksammat genom året. Men tanken är att du som läsare ska kunna välja och vraka.

Tyvärr blir vi utan gala nästa år. Norrköpings engagemang och finansiella support var oerhört viktig för den succé som GAFFA-Priset faktiskt var. I och med det beslutade vi tidigare i år att galan återigen skulle ske samtidigt som stadens festival Where's The Music. När vi nåddes av nyheten att det inte blir något Where's The Music nästa år tvingades vi tänka om med kort varsel, vilket gjorde det hela omöjligt. Vi beklagar detta men kommer kämpa hårt för en gala 2020. Mer info om detta är att vänta!

 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA