x

Liams kommentarer om Noels familj stoppar eventuell Oasis-återförening

Liams kommentarer om Noels familj stoppar eventuell Oasis-återförening

I en intervju med Mojo berättar Noel Gallagher att hans bror Liams kommentarer om hans familj är en av anledningar till att han vägrar återförena Oasis.

Tidigare i år sa Liam att Noels fru Sara MacDonald var ”anledningen till att Oasis inte längre finns” – och kallade henne ”a witch”, ”proper dark” och menade att hon hade "en skruv lös."

Trots att Liam flera gånger sträckt ut en hand och öppnat upp för en Oasis-återförening säger nu Noel att ”det finns inte en chans i helvete” att det händer.

LÄS OCKSÅ: Ny svensk jättefestival presenterar 4 akter 

”I början sa jag till mitt management att det finns ett magiskt nummer. Och om det magiska numret kommer gör jag det. Ett par monster-gig, till och med en världsturné, arenor, bränna massa pengar, köpa en yacht, köpa ett flygplan, och ett till hus, sen återgå till vad jag gör nu. Lätt. Jag skulle inte ens behöva resa med ”the  ****”, sa Noel till Mojo (via NME.)

”Men den grejen om mina barn och min fru. Inte en chans. Om jag bara hade 50 pund kvar skulle jag hellre bli gatumusikant. Inte en chans, jag kan inte göra det”, sa Noel vidare och tillade att han inte har några problem med att de två fortsätter solo, då han tjänar pengar på att Liam fortsätter spela Oasis-låtarna han skrev.

”Han har sin grej nu – vilket också är min grej – och när han headlinear Finsbury Park sitter jag här och kollar på fotboll och får sen en check för att han spelat mina låtar.”

LÄS OCKSÅ: Åtalas för skadegörelse – blev triggad av Oasis


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA