x

Adele kan ha gjort sin sista livespelning

Adele kan ha gjort sin sista livespelning

Enligt The Sun har den brittiska sångerskan Adele avvecklat bolaget där hon samlade inkomsterna från sina turnéer, Remedy Touring LLP. Vilket kan betyda slutet på sångerskans turnerande, något hon redan hintat om flertalet gånger.

Redan under sin stora turné 2016-2017, då världsstjärnan gjorde 121 livespelningar, berättade hon från scenen att hon egentligen känner sig obekväm med pressen och uppmärksamheten. Och att hon vill fokusera mer på att vara förälder till sin son.

LÄS OCKSÅ: John Legend beskyller R. Kelly för pedofili

Och i samband med en konsert på Wembley Arena i London fick besökarna med sig ett meddelande i konsertprogrammet som kunde tolkas som ett sorts farväl.

"Jag gjorde bara den här turnén för er och förhoppningsvis kan jag påverka er på samma sätt som några av mina favoritartister påverkade mig när jag såg dem live. Jag ville att mina sista konserter skulle vara i London eftersom jag inte vet om jag någonsin kommer att turnera igen och jag ville att min sista gång skulle vara här hemma", stod det på lappen.

Det har dock ryktats om att ett nytt album kommer att släppas under 2019, men det är ännu inte bekräftat. Adels senaste album 25, gavs ut 2015.

Se Adele framföra låten Someone Like You live här (varning för gåshud): 

LÄS OCKSÅ: Tool med goda nyheter 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA