x

Spice Girls blir animerad film

Spice Girls blir animerad film

Efter flera år av rykten och spekulationer hände det äntligen, Spice Girls återförenas och åker på turné senare i år (dock utan Victoria Beckham.) Men Spice Girls-fans har mer än så att glädjas över.

I en intervju med Billboard avslöjar Spice Girls manager Simon Fuller att en animerad film om den ikoniska gruppen är på gång.

– Vi har en massa spännande saker på gång. Bland annat en animerad film, svarade Fuller på frågan om vad vi kan förvänta oss av gruppen framöver.

LÄS OCKSÅ: Kevin Fret skjuten till döds

Simon Fuller gav dock inga närmare detaljer kring den animerade filmen, som blir den andra Spice Girls-filmen. 1997 kom den första, Spice World. (Se en trailer från den nedan.)

Fuller är även inblandad i en annan stor aktuell musikhändelse och ”återförening”; ABBAs kommande hologram-turné – läs vår intervju med Björn och Benny om det projektet här.

Nyheten om Spice Girls återförening tycks varit mycket efterlängtad. Nyligen släpptes fler biljetter till den kommande turnén i Storbritannien, efter att Ticketmaster noterat att över 700 000 personer försökt köpa biljetter samtidigt, skriver Independet

LÄS OCKSÅ: Lady Gaga beklagar samarbete med R. Kelly


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA