x

Ät veganskt och vinn konsertbiljetter för en hel livstid

Ät veganskt och vinn konsertbiljetter för en hel livstid

Artist- och entreprenörparet Beyoncé och Jay-Z har lanserat en tävling som ger fans chansen att vinna fribiljetter till parets konserter, for life. Kravet? Du ska äta veganskt. 

Projektet görs i samarbete med Marco Borges och ”Greenprint Project”. Borges släppte nyligen sin kokbok The Greenprint: Plant Based Diet, Best Body, Better World, i vilken Bey och Jay fått ordet och skriver i inledningen till boken:

”Vi brukade tänka på hälsa som en diet – vissa fungerade för oss, andra inte. När vi började se på hälsa som sanningen, istället för en diet, blev det vårt uppdrag att dela med oss av sanningen och livsstilen med så många som möjligt.”

Men trots att paret även tidigare uppmanat sina fans att konvertera till veganism är de inte särskilda hårda vad det gäller den nya tävlingen. Där välkomnas även de som endast sträcker sig till ”meetfree monday” eller går med på att byta ut två av dagens mål till veganska alternativ skriver Pitchfork.

En riktig, win win-situation helt enkelt! Du gör något för miljön, djuren och din hälsa, samtidigt som du har chans att vinna konsertbiljetter för resten av ditt liv (eller, upp till 30 år om man läser det finstilta.) 

 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What is your Greenprint? Click the link in my bio for a chance to win tickets to any JAY and/or my shows for life. #greenprintproject

Ett inlägg delat av Beyoncé (@beyonce)

LÄS OCKSÅ: Här är februaris konsertmåsten


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA