x

Nya akter till In Flames festival

Nya akter till In Flames festival

Den 2-3 augusti är det dags för en ny upplaga av In Flames festival Borgholm Brinner. Sen tidigare är In Flames klara som huvudakt för båda dagarna och dessutom spelar At The Gates och Of Mice & Men. Idag presenterar festivalen ytterligare två akter. 

Architects

Sedan bröderna Tom och Dan Searle bildade Architects i Brighton 2004 har inget varit sig likt. Metalcorevärlden har präglats av det brittiska bandets unika sound och skapat ett enormt följe runt om i världen. När Architects startade konsertåret 2019 den 6 januari så gjorde man det framför tusentals fans på ett utsålt Fryshuset Arenan i Stockholm. Det är bandet vana vid – att spela för fulla hus. Och Architects levererar alltid något helt magiskt på scen – något som den prestigefulla utmärkelsen ”Best British Live Band” på Kerrang! Awards 2018 vittnar om.

Artikeln fortsätter under videon.

Witchcraft

Örebro-bandet Witchcraft har varit aktiva sedan tidigt 2000-tal – och är ett av de mest omtyckta i doom metal-världen. Bandet har fem studioalbum bakom sig, inklusive tokhyllade skivan Legend från 2012 - som många kritiker hade på sina årsbästalistor. Senaste släppet var bandets comeback till doom metal-scenen, med hyllade albumet Nucleus från 2016. Med låtar som ”Deconstruction”, ”Witchcraft” och ”It’s Not Because of You” är Närke-bandet en ostoppbar doom metal-maskin.

LÄS OCKSÅ: Goda nyheter för alla Ghost-fans

 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA