x

Barnliga misstänks för dödsskjutning av Nashville-musiker

Barnliga misstänks för dödsskjutning av Nashville-musiker

Fem barn mellan 12–16 år misstänks för mord på den 24-åriga musikern Kyle Yorlets, skriver Tennessean. Enligt polisen ska det röra sig om ett rånförsök som urartat i närheten av hans bostad. Barnen ska ha kört omkring i en stulen Chevrolet i jakt på någon att råna, och att just Kyle Yorlets blev ligans offer tros vara en tillfällighet. Efter skottlossningen har han lyckats ta sig in i sin bostad men en timme senare hittades han död av en rumskamrat.

De fem barnen greps senare samma kväll – till viss del tack vare ett inlägg som publicerats på Snapchat. Där syntes en tolvårig flicka, som var efterlyst efter att ha rymt hemifrån dagen innan, tillsammans med ett antal andra barn som poserade med vapen. Gruppen stämde väl in på de vittnesuppgifter som inkommit gällande ”ett antal unga personer som efter mordet sprungit mot en pickup-bil”, och gruppen greps kort därefter på en Walmart-butik.

Kyle Yorlets var sångare i det Nashvillebaserade bandet Carverton, som under fredagen gjorde ett uttalande angående sin mördade bandkamrat:

”Vi är förkrossade. Våra tankar går till hans familj och alla andra vars liv han berörde. Vi kommer aldrig att glömma Kyle, och även om han är borta så kommer hans minne att leva vidare.”

Här kan du se och höra Kyle Yorlets i Carvertons låt Wildside:

LÄS OCKSÅ: EXTRA: Graveyard släpper nytt


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA