x

VIDEO: Louise Lemón lämnar bröllopet med prästen

VIDEO: Louise Lemón lämnar bröllopet med prästen

I november 2018 släppte Louise Lemón singeln Not Enough – en av många efterlängtad uppföljare till albumdebuten Purge från tidigare samma år. Nu kommer en musikvideo till låten. Där syns artisten själv i rollen som en ”runaway bride”, som lämnar bröllopet tillsammans med prästen.

”Den här videon handlar om att våga möta något nytt. I motsats till texten jag sjunger så lämnar jag faktiskt i videon. Jag får hjälp från högre makter och hittar mig själv i en helt ny situation där jag är öppen för riktig kärlek. Vi spelade in videon i Kalifornien och det var en väldigt vacker känsla den dagen som jag tror vi fångat på film”, säger hon i ett pressmeddelande.

gallery_large

(Foto: Sophie Winberg-Tyrfelt)

LÄS OCKSÅ: De blir stora 2019 – 12 svenska akter som sticker ut

I mars släpper Louise Lemón sitt nästa album – A Broken Heart Is An Open Heart. Hon beskriver det själv som både ljusare och mörkare än föregångaren.

”Låtskrivandet har varit väldigt fokuserat. Jag har utvecklats som kvinna och i mitt skrivande har jag utforskat nya känslor, gått längre och djupare in i hur jag känner och situationerna som livet har fört mig till.”

Se musikvideon till Not Enough nedan:

En längre intervju med Louise Lemón hittas i GAFFAs marsnummer.

MEST LÄST: "Jag satsade 250 000 kronor på en musikvideo som aldrig visades"


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA