x

Rami Malek delar tidigare okänd anekdot om Freddie Mercury

Rami Malek delar tidigare okänd anekdot om Freddie Mercury

Under prisutdelningen av Bafta (The British Academy of Film and Television Arts) delade Rami Malek med sig av en historia om Freddie Mercury och Queens legendariska Live Aid-uppträdande.

Skådespelaren som fick priset för Bästa Skådespelare för sin rolltolkning av Queen-frontmannen i Bohemian Rhapsody, berättade en anekdot som Bob Geldof delat med sig av kvällen innan, det skriver Independent.

gallery_large

”Det är möjligt att Bob Geldof kommer döda mig för detta, men jag träffade honom igår kväll och då berättade han en historia om Freddie. Han sa att han hade ringt honom och sagt: ’Freddie, jag tror vi har ett arrangemang som är speciellt menat för Queen och dig’”, sa skådespelaren, och:

”Han fortsatte: ’Publiken är som gjord för Freddie’. Och Freddie svarade: ’Vad menar du min kära?’ Och han sa: ’Nå, publiken är världen.’ ’Jag förstår vad du menar’, skall Freddie ha sagt.”

gallery_large

LÄS OCKSÅ: "Axl Rose var utomjordiskt ball" 

I sitt tal senare på kvällen tackade Malek Dexter Fletcher, som kom in i projektet med kort varsel då regissören Bryan Singer avskedats. Bohemian Rhapsody har förlorat flera prisnomineringar på grund av anklagelser mot Singer om sexuella övergrepp.

LÄS OCKSÅ: Var domaren i "Ghost-rättegången" jävig? Göta Hovrätt har sagt sitt


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA