x

Samir hämnas på Alex Schulman i ny musikvideo

Samir hämnas på Alex Schulman i ny musikvideo

En konflikt har blossat upp mellan Alex Schulman och Samir Badran. I senaste avsnittet av Schulmans och Sigge Eklunds podd Alex & Sigge ägnar de en passage åt att prata om Samir och hans bandkollega Viktor Frisk. De anklagar dem bland annat för att vara ”stendumma” och ”osympatiska” och hänvisar till ett tillfälle då Schulmans dotter ska ha bett att få ta en selfie med Samir på en restaurang i Stockholm. Enligt Schulman ska Samir då ha verkat ”blasé” och ”uttråkad” och betett sig nonchalant gentemot dottern. Enligt Samir stämmer ingen av anklagelserna, och nu slår han tillbaka mot kritiken – genom en helt ny låt. Där sjunger han bland annat:

”En tjej kom fram och bad om en selfie
Och det är klart man e snäll
Men sen så blir jag fucking uppmålad som
Jag e kriminell
Det enda som jag gjorde va en bild
Och sen gick hem
Alex Schulman
Schulman
Vem fan e det?”

I låten hörs samplingar från storpoddarnas diskussion och Samir markerar tydligt mot kritiken. Även melloaktuella youtubern Anis Don Demina rappar i låten, där han beskyller Schulman och Eklund för att vara ”45-åriga män på riktig skolgårdsnivå”. I ett uttalande till Nöjesbladet utvecklade Samir sitt resonemang innan han släppte låten.

– Folk skriver att det är hans grej att trycka ner folk. Fuck det! Är det okej att vara en person som mobbar och trycker ner folk, bara för att han lever på det? Det där är fucked up. Han är den som gör att mobbning fortsätter.

Alex Schulman har inte kommenterat låten.

Hör den och titta på musikvideon nedan:

LÄS OCKSÅ: Verkligheten bakom Dolly Style: "Kommentarer om min vikt och hur jag såg ut"


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA