x

Här är de sista namnen till Borgholm Brinner

Här är de sista namnen till Borgholm Brinner

Idag skickar arrangörerna In Flames och Live Nation ut de sista bokningarna till årets Borgholm Brinner.

Det handlar om tre namn som gör sällskap med tidigare klara akter som In Flames, Opeth, Architects, At The Gates, Witchcraft och Mice & Men.

Kolla in hela släppet med arrangörens kommentarer:

HARDCORE SUPERSTAR [SE]
Ett av Sveriges mest profilstarka rockband sedan slutet av 90-talet - Göteborgsbandet Hardcore Superstar är ett favoritband bland många, både i och utanför landet. Deras stora genombrott kom med det självbetitlade albumet från 2005 som ledde till att bandet nominerades till en Grammis. Låten "We Don't Celebrate Sundays" från samma skiva är fortfarande en av de mest älskade låtarna av bandet, tillsammans med låtar som "Moonshine", "Last Call for Alcohol" och "We Don't Need A Cure". Deras senaste album beskriver bandet bäst: "You Can't Kill My Rock N' Roll" - och det kan Borgholm Brinner skriva under på!

BOMBUS [SE]
Göteborg brinner! Nej inte direkt, Borgholm Brinner. Däremot står Göteborg för så många grymma rock- och metalband att vi var tvungna att boka ytterligare ett till Öland i sommar! Bombus är en kvartett som funnits i 10 år och har skaffat en trogen fanbase genom åren. Albumet "Repeat Until Death" från 2016 är ett av bandet starkaste släpp - och samma år som skivan släpptes kunde vi se Bombus på Friends Arena som en del av "Monsters of Rock", med Black Sabbath, Volbeat och Rival Sons. I sommar är det dags för Bombus i Borgholm!

SKRAECKOEDLAN [SE]
Norrköpingsbandet har varit en snackis sedan första demon "Flykten från Tellus" 2010. Stoner rock-bandet har sedan dess släppt tre studioalbum där det senaste släppet "Eorþe" (eller "jorden" på svenska) från januari är i full fokus. Skraeckoedlan är inte heller några främlingar för att spela live - tvärtom. De har hyllats för sina framträdanden och 2017 följde de med kanadensiska Danko Jones (som spelade på Borgholm Brinner förra året) på en omfattande turné runt om i Sverige. Vi längtar till att se Skraeckoedlan på slottsruinen!

Borgholm Brinner sker 2 till 3 augusti. Köp din biljett här.

RECENSION: Så bra är In Flames nya album


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA