x

Red Hot Chili Peppers livestreamar konsert från pyramiderna i Giza

Red Hot Chili Peppers livestreamar konsert från pyramiderna i Giza

Los Angeles-rockarna Red Hot Chili Peppers har delat med sig av spännande detaljer kring en kommande konsert. Konserten kommer nämligen att livesändas direkt från ett av världens sju underverk – Pyramiderna i Giza.

”Pyramiderna, det är overkligt, vi kastade oss över möjligheten… Jag har alltid varit fascinerad av Egypten och den delen av världen så jag är väldigt exalterad över att åka”, sa bandets basist Flea i ett uttalande om den mycket speciella spelningen.

Konserten livestreamas från Pyramiderna i Egypten den 15 mars och kan ses via Facebook, Twitter och Youtube, där nedräkningen redan börjat: 

Red Hot Chili Peppers är inte de enda världsstjärnorna som uppträtt vid pyramiderna. Tidigare har bland andra Mariah Carey, Sting, Shakira och Frank Sinatra gjort det.

Red Hot Chili Peppers arbetar just nu på uppföljaren till 2016 års album, The Gateway. Det kommande albumet har dock låtit sig vänta, då bandet fick avbryta inspelningarna på grund av den stora skogsbranden som drabbade södra Kalifornien i slutet på förra året.

LÄS OCKSÅ: Metalsångaren anordnade protest mot transfobisk kyrka – med hjälp av kazoos


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA